Szilard este un grau cu spic nearistat recomandat pentru panificatie si patiserie avand un continut de gluten de pana la 32%.  Graul Szilard are o productivitate excelenta realizant productii medii de peste 8 tone/ha in programul SuperFarmer.

Caracteristici grau - Szilard

  • Conţinut de gluten foarte ridicat: 28% - 32%.
  • Conţinut de proteină ridicat - peste 12%.
  • Producţii medii de peste 8 to/ha realizate în programul SuperFarmer.
  • Capacitate de înfrăţire medie.
  • Rezistentă bună la cădere.
  • Rezistenţă foarte bună la iernare.
  • Rezistenţă bună la secetă.

Rezistenta la boli grau - Szilard

  • Făinare - Rezistenţă medie.
  • Rugină brună - Rezistenţă medie.
  • Rugină galbenă - Rezistenţă medie.
  • Septorioză - Rezistenţă medie.

Norma de semanat grau Szilard

  • Se recomanda semanatul a 500 – 550 boabe germinabile/m2, adica aproximativ: 220 – 240 kg/ha.
  • Doza de samanta pe hectar creste in cazul pregatirii necorespunzatoare a terenului sau semanatului efectuat cu intarziere.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Semi-timpuriu
Talia Plantelor
Medie - Inalta
Capacitate Infratire
Medie
MMB
45 - 50
Tip Spic
Nearistat
Continut Proteina
12 %
Continut Gluten ( % )
31 %
P/L
1,3 - 1,5
Masa Hectolitrica (MH)
78 - 82
Recomandat pentru
Patiserie
RodBun
Szilard

Scrie o recenzie

Samanta Grau Szilard - Grau de toamna, Semi-timpuriu, Spic nearistat

Samanta Grau Szilard - Grau de toamna, Semi-timpuriu, Spic nearistat

Alte 10 produse din aceeasi categorie