Soiul Katou are o productivitate foarte buna fiind adaptat la clima si solurile din Romania. Graul Katou are un continut de proteina foarte ridicat, peste 13% si o rezistenta foarte buna la principalele boli, la seceta, arsita si ger.

Caracteristici grau - Katou

  • Soiul Katou are caracteristici de panificaţie excepţionale.
  • Conţinut de proteină foarte ridicat - peste 13%.
  • Producţii medii de peste 7,6 to/ha realizate în programul SuperFarmer.
  • Capacitate de înfrăţire excelentă.
  • Rezistenţă foarte bună la cădere.
  • Rezistenţă bună la iernare.
  • Rezistenţă foarte bună la secetă.

Rezistenta la boli grau - Katou

  • Făinare - Rezistenţă medie.
  • Rugină brună - Rezistenţă mare.
  • Rugină galbenă - Rezistenţă mare.
  • Septorioză - Rezistenţă medie.

Norma de semanat grau Katou

  • Se recomanda semanatul a 400 – 450 boabe germinabile/m2, adica aproximativ: 200 – 220 kg/ha.
  • Doza de samanta pe hectar creste in cazul pregatirii necorespunzatoare a terenului sau semanatului efectuat cu intarziere.
  • Recomandat in toate zonele de cultura a graului.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Tardiv
Talia Plantelor
Inalta
Capacitate Infratire
Foarte buna
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
13 %
Continut Gluten ( % )
30 %
P/L
0,4 - 0,7
Indice de cadere
280
Recomandat pentru
Panificatie
RodBun
Katou

Scrie o recenzie

Samanta Grau Katou - Grau de toamna, Tardiv, Spic aristat

Samanta Grau Katou - Grau de toamna, Tardiv, Spic aristat

Alte 10 produse din aceeasi categorie