Astardo este un soi de tip Premium, neînvins din punct de vedere al calităţii şi al nivelului producţiilor, este mai tardiv şi prezintă toleranţă foarte bună la boli. ASTARDO este recomandat pe soluri bine structurate, cu un conţinut ridicat de humus şi materie organică. 

Avantaje grau Astardo:

  • Continut ridicat de proteina si gluten;
  • Capacitate ridicata de productie;
  • Stabilitate a productiilor;
  • Rezistenţă bună la iernare;
  • Rezistenţă la cădere;

Caracteristici Astardo:

  • Soi aristat cu maturitate semitardiva;
  • Talia plante: foarte mare (120-125 cm.);
  • Aparitia spicului: semitardiva;
  • Continut de proteina: 14-16 %
  • Continut de gluten: 35-40 %

Rezistenta la boli Astardo:

  • Rezistenţă foarte bună la Făinare (Erysiphe graminis)
  • Rezistenţă foarte bună la Rugină brună (Puccinia recondita)
  • Rezistenţă foarte bună la Rugină galbenă (Puccinia striiformis)
  • Rezistenţă foarte bună la Septorioza

Recomandari:

  • Cantitatea de semanant: 300 b.g./mp
  • Cantitate săm. Kg/ha: 130-170
  • Se recomandă regulator de creştere (2-3 L/ha) la sfârşitul înfrăţirii sau la începutul alungirii paiului – între primul şi al doilea internod (substanţă activă: 400 g/L clorură de clorcolina).

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Semi-tardiv
Talia Plantelor
Foarte Inalta
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
14 - 16 %
Continut Gluten ( % )
35 - 40 %
Masa Hectolitrica (MH)
80 - 85
Recomandat pentru
Panificatie
Grau Astardo

Scrie o recenzie

ASTARDO - Grau de toamna, soi aristat, semi-tardiv

ASTARDO - Grau de toamna, soi aristat, semi-tardiv

Alte 10 produse din aceeasi categorie