Koros este un grau cu spic nearistat recomandat pentru patiserie avand un continut de gluten de peste 30%.  Graul Koros are o productivitate excelenta, rezistenta buna la seceta, ger, cadere si la principalele boli.

Caracteristici grau - Koros

  • Conţinut de gluten foarte ridicat: 30% - 32%.
  • Conţinut de proteină ridicat - peste 12%.
  • Producţii medii de peste 8 to/ha realizate în programul SuperFarmer.
  • Capacitate de înfrăţire medie.
  • Rezistentă bună la cădere.
  • Rezistenţă foarte bună la iernare.
  • Rezistenţă medie la secetă.

Rezistenta la boli grau - Koros

  • Făinare - Rezistenţă medie.
  • Rugină brună - Rezistenţă medie.
  • Rugină galbenă - Rezistenţă medie.
  • Septorioză - Rezistenţă medie.

Norma de semanat grau Koros

  • Se recomanda semanatul a 500 – 550 boabe germinabile/m2, adica aproximativ: 220 – 240 kg/ha.
  • Doza de samanta pe hectar creste in cazul pregatirii necorespunzatoare a terenului sau semanatului efectuat cu intarziere.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Timpuriu
Talia Plantelor
Medie - Inalta
Capacitate Infratire
Medie
MMB
45 - 50
Tip Spic
Nearistat
Continut Proteina
12 %
Continut Gluten ( % )
32 %
P/L
1 - 1,3
Masa Hectolitrica (MH)
85 - 86
Recomandat pentru
Patiserie
RodBun
Koros

Scrie o recenzie

Samanta Grau Koros - Grau de toamna, Timpuriu, Spic nearistat

Samanta Grau Koros - Grau de toamna, Timpuriu, Spic nearistat

Alte 10 produse din aceeasi categorie