Auradur este un soi de grâu de toamnă de tip Durum, recomandat pentru toate zonele clasice de cultură.

Auradur are plasticitate ecologică foarte mare ce il face cultivabil pe suprafeţe foarte diferite din punct de vedere climatic, cu condiţia optimizării input-urilor clasice specifice culturii grâului.

Soiul AURADUR se caracterizează printr-o sticlozitate mare şi o calitate deosebită a boabelor cu un conţinut ridicat de proteină, fiind destinat producerii de făinuri speciale necesare în industria de panificaţie, pentru obţinerea de paste făinoase de calitate superioară.

Avantaje grau Durum Auradur:

  • Sticlozitate mare a boabelor si continut mare de pigment in boabe;
  • Conţinut ridicat de proteină;
  • Soi cu productivitate mare;
  • Rezistenţă bună la secetă şi la boli;

Caracteristici Auradur:

  • Soi aristat cu infratire in primavara;
  • Aparitia spicului: timpurie;
  • Plante cu talie mica-medie;
  • Masa hectolitrica: > 83 Kg
  • Continut de proteina: > 14%
  • Sticlozitate: > 90%
  • Indicele de pigmentare: > 3,5

Recomandari:

  • Perioada optima de semanat: 1 octombrie- 10 octombrie
  • Cantitatea de semanant: 400 b.g./mp
  • Adaptat perfect pentru conditiile de seceta si iernare din sudul si vestul Romaniei
  • Nu se recomanda cultura in rotatie dupa porumb

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Semi-timpuriu
Talia Plantelor
Medie - Scurta
Capacitate Infratire
Foarte buna
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
14 - 15 %
Masa Hectolitrica (MH)
83 - 85
Recomandat pentru
Panificatie
Grau Auradur

Scrie o recenzie

AURADUR - Grau durum de toamna, soi aristat, semi-timpuriu

AURADUR - Grau durum de toamna, soi aristat, semi-timpuriu

Alte 10 produse din aceeasi categorie