Soi de grâu de toamnă de tip Durum, foarte rezistent la seceta, ce are o productivitate mare si continut ridicat de proteina.

Avantaje grau Durum Troubadur:

  • Sticlozitate mare a boabelor si continut mare de pigment in boabe;
  • Conţinut ridicat de proteină;
  • Productivitate ridicata;
  • Rezistenţă foarte bună la secetă;
  • Rezistenta buna la boli si daunatori.

Caracteristici Troubadur:

  • Soi aristat cu infratire in primavara;
  • Aparitia spicului: timpurie;
  • Plante cu talie medie;
  • Masa hectolitrica: > 84 Kg
  • Continut de proteina: > 13,5 %
  • Sticlozitate: > 88%
  • Indicele de pigmentare: > 3

Recomandari:

  • Perioada optima de semanat: 1 octombrie- 10 octombrie
  • Cantitatea de semanant: 400 b.g./mp
  • Adaptat pentru conditiile de iernare mai blande, din sudul si vestul tarii;
  • Nu se recomanda cultura in rotatie dupa porumb.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Timpuriu
Talia Plantelor
Medie
Capacitate Infratire
Buna
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
14 - 15 %
Masa Hectolitrica (MH)
83 - 85
Recomandat pentru
Panificatie
Grau Troubadur

Scrie o recenzie

TROUBADUR - Grau durum de toamna, soi aristat, timpuriu

TROUBADUR - Grau durum de toamna, soi aristat, timpuriu

Alte 10 produse din aceeasi categorie