Avantaje grâu Getic:

  • Continut ridicat de proteina si gluten;
  • Rezistenţă foarte bună la seceta si iernare;

Caracteristici Getic:

  • Soi aristat, timpuriu cu infratire in toamna;
  • Aparitia spicului: timpurie;
  • Plante cu talie medie;
  • Masa hectolitrica: > 81 Kg
  • Continut de proteina: > 14 %
  • Soi selectat la Statiunea de Cercetare Probstdorfer Modelu, jud.Calarasi

Recomandari:

  • Perioada optima de semanat: 1 octombrie- 20 octombrie;
  • Cantitatea de semanant: 300 b.g./mp
  • Soi perfect adaptat la Campia Getica, Podisul Getic si Podisul Dobrogei

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Timpuriu
Talia Plantelor
Medie
Capacitate Infratire
Buna
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
14 - 16 %
Masa Hectolitrica (MH)
80 - 85
Recomandat pentru
Panificatie
Grau Getic

Scrie o recenzie

GETIC - Grau de toamna, soi aristat, timpuriu

GETIC - Grau de toamna, soi aristat, timpuriu

Alte 10 produse din aceeasi categorie