Avantaje grâu Tamino:

  • Continut ridicat de proteina si gluten;
  • Productivitate foarte bun;
  • Stabilitate foarte buna a productiilor in fiecare an;
  • Rezistenta foarte buna la seceta.

Caracteristici Tamino:

  • Soi aristat, semitimpuriu cu infratire in primavara;
  • Aparitia spicului: semitimpurie;
  • Plante cu talie medie;
  • Masa hectolitrica: > 82 Kg
  • Continut de proteina: > 15,5 %
  • Indice foliar mic;

Recomandari:

  • Perioada optima de semanat: 1 octombrie- 20 octombrie;
  • Cantitatea de semanant: 300 b.g./mp;
  • Recomandat pentru Dobrogea si zonele extracarpatice din Romania.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Semi-timpuriu
Talia Plantelor
Medie
Capacitate Infratire
Buna
Tip Spic
Aristat
Continut Proteina
15,5 %
Masa Hectolitrica (MH)
82 - 85
Recomandat pentru
Panificatie
Grau Tamino

Scrie o recenzie

TAMINO - Grau de toamna, soi aristat, semi-timpuriu

TAMINO - Grau de toamna, soi aristat, semi-timpuriu

Alte 10 produse din aceeasi categorie