Soiul Antonius are o productivitate foarte ridicata fiind adaptat la clima si solurile din Romania. Rezistenta foarte buna la principalele boli, la seceta, arsita si ger. Graul Antonius este numărul 1 la calitate în România în ultimii ani.

Caracteristici grau - Antonius

  • Soiul Antonius are caracteristici de panificaţie si patiserie excepţionale.
  • Conţinut de proteină foarte ridicat - peste 12,5%.
  • Producţii medii de peste 6,7 to/ha realizate în programul SuperFarmer.
  • Capacitate de înfrăţire excelentă.
  • Rezistenţă foarte bună la cădere.
  • Rezistenţă foarte bună la iernare.
  • Rezistenţă foarte bună la secetă.

Rezistenta la boli grau - Antonius

  • Făinare - Rezistenţă foarte mare.
  • Rugină brună - Rezistenţă foarte mare.
  • Rugină galbenă - Rezistenţă mare.
  • Septorioză - Rezistenţă mare.

Norma de semanat grau Antonius

  • Se recomanda semanatul a 300 – 350 boabe germinabile/m2, adica aproximativ: 160 – 180 kg/ha.
  • Doza de samanta pe hectar creste in cazul pregatirii necorespunzatoare a terenului sau semanatului efectuat cu intarziere.
  • Recomandat in toate zonele de cultura a graului.

Caracteristici produs

Categorie
Cereale
Sezon
Cultură de toamnă
Precocitate
Semi-tardiv
Talia Plantelor
Inalta
Capacitate Infratire
Foarte buna
Tip Spic
Nearistat
Continut Proteina
12,5 %
Continut Gluten ( % )
31 %
P/L
0,5 - 0,8
Indice de cadere
280
Recomandat pentru
Patiserie
Recomandat pentru
Panificatie
RodBun
Antonius

Scrie o recenzie

Samanta Grau Antonius - Grau de toamna, Semi-tardiv, Spic nearistat

Samanta Grau Antonius - Grau de toamna, Semi-tardiv, Spic nearistat

Alte 10 produse din aceeasi categorie