PERSEO este un fungicid sistemic cu acțiune curativă şi preventivă, folosit pentru controlul unei game largi de boli la grâu, triticale, secară şi orz.
PERSEO se prezintă sub formă de suspensie concentrată omogenă, cu tendință de depunere în timp dar cu o bună capacitate de revenire în sistem, de culoare albicioasă.
De la apariţia primului internod până la sfârsitul înfloritului (BBCH 31-69
Grâu, triticale, secară
Septorioza spicelor de grâu (Septoria nodorum)
3,0 L/ha în 300 L apă
De la apariţia spicului până la sfârșitul înfloritului (BBCH 40-69)
Orz
Arsura frunzelor de orz (Rhynchosporium secalis) Pătarea reticulară a frunzelor de orz (Pyrenophora teres) Rugina brună pitică (Puccinia hordei) Pătarea frunzelor de orz (Ramularia collocygni)
3,0 L/ha în 300 L apă
De la apariţia primului internod până la sfârșitul înspicatului (BBCH 31-59)
*PERSEO este recomandat a se folosi singur.
*Pentru evitarea apariţiei formelor rezistente se vor alterna tratamentele cu produse din alte grupe chimice.
Cantitatea maximă de produs ce poate fi aplicată pe perioada de vegetaţie este de maxim 6 L/ha.
Anumite varietăţi de măr sunt foarte sensibile la substanţa activă azoxistrobin. Ca şi măsură de precauţie, Perseo nu trebuie aplicat când există riscul de împrăştiere pe culturile învecinate de măr. Echipamentul de pulverizat folosit la aplicarea produsului Perseo nu trebuie folosit şi la tratarea culturilor de măr.
Caracteristici produs
Pentru culturi BIO
Nu
Tip produs
Concentrat solubil
Mod de aplicare
Echipamente de pulverizat
Substante active
Clorotalonil
Substante active
Azoxistrobin
Compozitie Chimica
Clorotalonil - 233 g/l
Compozitie Chimica
Azoxistrobin - 68 g/l
Dozare
3,0 L/ha in 300 L apa
Recomandat pentru
Culturi de câmp
Cultura
Mar
Cultura
Vita de vie
Agent patogen
Pătarea reticulară a frunzelor (Pyrenophora teres)
Fungicid de contact, pe bază de cupru obținut din sulfat de Cupru neutralizat, care...
0 Review(s)
PERSEO este un fungicid sistemic cu acțiune curativă şi preventivă, folosit pentru controlul unei game largi de boli la grâu, triticale, secară şi orz.