Marci

 • ABAT

  ABAT

  ABAT este marca romaneasca inregistrata la nivel european. Toate produsele marca ABAT pun accentul pe calitate si folosesc materiale si componente alese cu grija. In egala masura suntem atenti incat sa oferim preturi competitive pe toate pietele pe care ne desfasuram activitatea. Rezultatul final este un raport calitate/pret excelent!

 • Altinco agro

  Altinco agro

  Altinco este o companie specializată în proiectarea și fabricarea produselor ecologice pentru protecția culturilor. Datorită inovației, au creat soluții agronomice competitive care adaugă valoare și respectă mediul înconjurător.

 • Azomures

  Azomures

  Azomureș SA este cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din România. Compania produce azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte lichide, îngrășăminte complexe și melamină.

 • Best Green Technologies

  Best Green Technologies

  Companie inovatoare, eco-sustenabilă care servește comunitatea agricolă cu produse revoluționare în armonie cu natura.

 • Celco

  Celco

  CELCO este lider pe piata producatorilor de B.C.A., var, adezivi si mortare pentru constructii, a proiectat si implementat un Sistem de Management Integrat calitate - mediu - sanatate si securitate ocupationala, pe care il mentine si il imbunatateste continuu, asigurandu-se in acest fel ca toate activitatile organizatiei se desfasoara controlat, in conformitate cu prevederile cerintelor legale.

 • Cerexagri

  Cerexagri

  Cerexagri dezvoltă și produce produse de protecție a plantelor pentru combaterea ciupercilor. Produsele sale ajută în fiecare zi o creștere responsabilă a culturilor în întreaga lume.

 • CICh

  CICh

  SC COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE SRL este o societate cu traditie in producerea de ingrasaminte chimice dar si un promotor in Romania al celor mai noi tehnologii pentru fertilizare. Obiectivul societatii este acela de dezvolta si aduce pe piata produse ce contin cele mai noi tehnologii, produse ce pot aduce plus valoare fermierilor.

 • CIG

  CIG

  Chemical Independent Group are ca obiect de activitate fabricare de produse chimice folosite in agricultura, pesticide: fungicide, erbicide, insecticide, acaricide. Produsele se fabrica in colaborare cu firmele: DU PONT DE NEMOURS (S.U.A.), MAKHTESHIM AGAN (Israel), DOW AGRO Science (U.S.A.) si BAYER AG (Germania)

 • Compo Expert

  Compo Expert

  COMPO EXPERT GmbH cu sediul central în Münster / Westphalia este o companie internațională cu 21 de birouri de vânzări în Europa, America de Nord și America de Sud, precum și în Asia și Africa de Sud.

 • Corteva Agriscience

  Corteva Agriscience

  Corteva Agriscience™ este fondata in urma unirii a trei mari puteri: Dow, DuPont si Pioneer. Aflati mai multe despre istoria si evolutia companiei noastre.

 • Dekalb

  Dekalb

  DeKalb a fost o companie cu sediul în Illinois, care comercializa semințe agricole și alte produse. Compania a fost cunoscută mai ales pentru rolul său principal în dezvoltarea porumbului hibrid.

 • DONAU SAAT

  DONAU SAAT

  DONAU SAAT este un furnizor complet de semințe pentru piața agricolă românească.

  Donau Saat are o fundație solidă și este orientatată spre dezvoltarea  activității  viitoare  astfel  încât  să  îndeplinim cerințele mereu crescânde ale pieței agricole. 

 • DOW AgroSciences

  DOW AgroSciences

  Dow AgroSciences este o filială deținută integral de compania Dow Chemical specializată in productia de produse chimice agricole, cum ar fi pesticide, dar și semințe și soluții biotehnologice.

 • Euralis

  Euralis

  Grupul EURALIS este o cooperativa franceza, fondata de fermieri, avand originile in sud-vestul Frantei, in localitatea Lescar. EURALIS este prezent in intreaga lume prin cele 4 divizii ale sale: Divizia Agricola, Divizia Alimentara, Divizia de Seminte si Divizia Investitii si Dezvoltare.

 • ExxonMobil

  ExxonMobil

  ExxonMobil este cea mai mare companie petrolieră listată din lume, fiind întrecută ca mărime doar de câteva companii de stat.

 • Firestone

  Firestone

  Compania de anvelope Firestone a fost înfiinţată în anul 1900 de către Harvey S. Firestone în Akron, Ohio. În 1932, Harvey S. Firestone, de origine fermier, a dezvoltat prima anvelopă pneumatică pentru tractoare. Astăzi, Firestone este parte a corporaţiei Bridgestone.

 • Foliar Chem

  Foliar Chem

  FOLIAR CHEM este o societate cu capital privat romanesc, ce ofera produse si servicii in domeniul agricol, consiliere si consultanta tehnica, inclusiv servicii de logistica si asistenta in distributia si utilizarea ingrasamintelor lichide fabricate sub brandurile proprii.

 • G-Tec

  G-Tec

  G-TEC a fost înființata în 2004, avand birourile situate în ITALIA și Singapore. Activitățile sale principale sunt furnizarea de soluții energetice totale, vânzări de UPS-uri, precum și energie solară, baterii industriale și staționare, generatoare, răcitoare și produse energetice și servicii conexe.

 • Germina

  Germina

  In 2019 SEMROM Muntenia se modernizează și devine Germina, iar serviciile de producere, procesare și condiționare semințe se desfășoară în Brăila, Dâmbovița, Tecuci și Urziceni.

 • KWS Seminte

  KWS Seminte

  Cu o prezență remarcabilă în peste 70 de țări din lume, cu peste 5.500 angajati, compania multinationala KWS pune accentul pe cercetare, evoluție și performanță, utilizându-si vasta experiență în domeniul ameliorării. Astfel, KWS s-a dovedit întotdeauna a fi partener apropiat și de încredere al fermierului de pretutindeni.

 • Maisadour

  Maisadour

  Grupul Cooperativ Maïsadour își desfășoară activitatea în mai mult de 160 de zone (silozuri, grădini, abatoare, zone industriale, uzine semințe…).

 • Michelin

  Michelin

  Michelin este un fabricant de anvelope din Franța. Michelin este unul dintre cei mai mari producător de anvelope pe plan mondial, deținând aproximativ 20% din piață. Firma are sediul în Clermont-Ferrand în regiunea Auvergne.

 • Mitas

  Mitas

  Mitas, face parte din grupul Trelleborg și este una dintre cele mai importante mărci de anvelope din Europa pentru utilaje agricole, utilaje de construcție și manipulare a mărfurilor.

 • Naturevo

  Naturevo

  Compania distribuie la nivel național inputuri pentru producția agricolă: îngrășăminte pentru sol, semințe, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți foliari, bioregulatori etc. și asigură suportul tehnic pe tot parcursul vegetației. Distribuția produselor se face în paralel cu know-how-ul necesar.

 • Norofert Group

  Norofert Group

  Norofert este cel mai important producător de inputuri ecologice din România, având în prezent 3 companii în cadrul Grupului – Norofert Eco, Norofert Organics și Norofert Fitofarma.

 • Omya

  Omya

  Omya este un producător de minerale industriale, în principal filări și pigmenți derivați din carbonat de calciu și dolomită.

 • ORO AGRI

  ORO AGRI

  De la înființarea sa în 2002, ORO AGRI a dezvoltat, fabricat și distribuit o serie de produse agrochimice. Misiunea noastră este să aducem în permanență produse inovatoare pentru protecția culturilor și soluții de îmbunătățitoare a randamentului culturilor.

 • Perkins

  Perkins

  Perkins Engines Company Limited, o filială a Caterpillar Inc, este în principal un producător de motoare diesel pentru mai multe piețe, inclusiv agricole, construcții, manipulare materiale, generare de energie și industriale. A fost stabilită în Peterborough, Anglia, în 1932.

 • Prista Oil

  Prista Oil

  Prista Oil este o companie multinationala ce activeaza in productia si distributia uleiurilor de motor si industriale, unsori si fluide speciale - activitati dezvoltate integral de Prista Oil Holding si reprezentantele sale din intreaga lume.

 • Probstdorfer Saatzucht România

  Probstdorfer Saatzucht România

  Probstdorfer Saatzucht este cea mai mare companie de semințe din Austria și se ocupă cu producția și vânzarea de semințe (cereale, rapiță, soia, floarea soarelui).

  In 2006 se înființează Probstdorfer Saatzucht România, reprezentanță cu capital 100% privat.

 • RodBun

  RodBun

  RodBun este o companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, cu capital 100% românesc. Inființată în anul 2001, de doi tineri antreprenori din București, Rodbun înseamnă, astăzi, o echipă de peste 500 de oameni pasionați și creativi, care contribuie la dezvoltarea unei afeceri orientate către satisfacerea dorinței de prosperitate a fermierului român.

 • Rolfes Agri

  Rolfes Agri

  Rolfes Agri Ltd a fost înființată în 1998 ca AgChem Africa Ltd. În 2011, o participație de 70%, iar în 2015 restul participației a fost achiziționat de Rolfes Group Ltd, o societate cotată în JSE. În decembrie 2017, numele companiei Holding a fost adoptat și numele companiei a fost schimbat de la AgChem Africa Ltd la Rolfes Agri Ltd.

 • Rombat

  Rombat

  Rombat Bistrița a fost un producător român de baterii. Firma produce cinci mărci de baterii, destinate automobilelor, autocamioanelor și locomotivelor.

 • RomCalc

  RomCalc

  Romcalc este un amendament pentru sol provenit din cretă amorfă, cea mai bună sursă de CaCO3. Caracteristicile si originea naturala a produsului Romcalc fac din acesta un aliat puternic pe care puteti conta in eficientizarea lucrărilor agricole.

 • SDP

  SDP

  SDP este o companie din Franta specializata in formularea, fabricarea si distributia produselor pentru agricultura.

 • Seminte Fundulea

  Seminte Fundulea

  • Oferim standarde si garantii de calitate la cel mai inalt nivel. Avem certificari si autorizatii care permit folosirea lor in proiecte europene.
  • Avem un portofoliu de produse complex care pot asigura rezultate pe termen lung pentru orice fermier, putem asigura chiar si rotatii de recolte pe termen lung.
  • Oferim hibrizi obtinuti cu tehnologii speciale care ii fac rezistenti genetic la anumite boli si la erbicide agresive.
 • Sharda Cropchem

  Sharda Cropchem

  Sharda Cropchem Ltd. este o companie furnizoare de produse agrochimice, fondată în anul 1987 de către familia: R.V. Bubna şi Sharda R. Bubna. De la inceput, fima si-a concentrate activitatea asupra substantelor active iesite de sub patent, utilizate în fabricarea produselor pentru protecţia plantelor.

 • Solarex Impex

  Solarex Impex

  Domeniul de activitate al SOLAREX IMPEX SRL este microambalarea pesticidelor și distribuția națională de pesticide și semințe. Firmă are certificare ISO 9001/2000, dovadă a calității și standardelor înalte menținute de specialiștii noștri.

 • Sorgeti

  Sorgeti

  Sorgeti este una dintre principalele companii importatoare de baterii cu plumb-acid, auto, moto, de tractiune si stationare din Romania. Sorgeti ofera clientilor servicii complete de specialitate: consultanta, montare, intretinere si service.  Aceste servicii sunt oferite atat in perioada de garantie cat si post-garantie pe toata perioada de viata a bateriei, la nivel national prin filialele companiei aflate in Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Ploiesti, Iasi si Targoviste.

 • Spiess-Urania

  Spiess-Urania

  Spiess-Urania este o companie axata pe producția, comercializarea și înregistrarea substanțelor chimice din cupru și furnizează o gamă largă de industrii cu astfel de produse specializate.

 • Syngenta

  Syngenta

  Syngenta, este o companie din Elveția care este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de semințe și produse pentru protecția culturilor. În anul 2008, compania a înregistrat vânzări de 8,9 miliarde euro.

  Compania este prezentă în România din anul 2003, având un număr de 81 de angajați în anul 2009.

 • Timac Agro

  Timac Agro

  Timac Agro dezvoltă, fabrică și comercializează îngrășăminte cu specificități nutriționale unice, patentate la nivel european.

 • Total Romania

  Total Romania

  Total este o companie petrolieră franceză cu sediul în Paris, Franța. În 1999, compania a cumpărat Petrofina, din Belgia, iar în 2000 a fuzionat cu compania franceză Elf Aquitaine, formând grupa TotalFinaElf, care a fost redenumită Total în anul 2003. Compania este prezentă în 130 de țări și are peste 96.400 angajați.

 • United Phosphorus

  United Phosphorus

  United Phosphorus Ltd este cel mai mare producător din India de produse pentru protecția culturilor, cu o gamă largă de produse care includ fumiganti, insecticide, erbicide și fungicide.

 • Valagro

  Valagro

  Valagro S.p.A. este unul dintre liderii în producția și comercializarea biostimulanților și a substanțelor nutritive speciale pentru utilizare în agricultură și aplicații industriale. Fondată în 1980 și cu sediul în Atessa, Italia, Valagro se angajează să ofere soluții inovatoare și eficiente pentru nutriția și îngrijirea plantelor.

 • Varta

  Varta

  VARTA AG este o companie germană care produce baterii pentru piețele mondiale auto, industriale și de consum.

 • Yacco

  Yacco

  Yacco este o intreprindere franceza care produce uleiuri de motor, lichid de racire si ulei hidraulic pentru moto, auto, transport, si utilaje agricole.

 • Yara

  Yara

  Activitatea principală a Yara este producţia de îngrăşăminte.

  Misiunea lui Yara este simplă și foarte ambițioasă: dorește să hrănească în mod responsabil populația și să protejeze planeta.

 • ZAP BATTERIES

  ZAP BATTERIES

  ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A. produce baterii cu plumb din 1925. ZAP oferă o gamă largă de produse, care se remarcă prin aplicații diverse și design modern. Cu o experiență de producție de peste 90 de ani, ZAP operează în Polonia și exportă baterii în peste 60 de țări. Din 2002 compania este printre producătorii mondiali de baterii care produc grilă de plumb folosind tehnologia metalică extinsă.