CARACTERISTICI KERAMIN K:
- Stimulator de germinare și creștere, conține aminoacizi, potasiu și microelemente.
AVANTAJE ȘI BENEFICII KERAMIN K:
- Mărește rezistența la stresul termic și hidric.
- Mărește viteza de diviziune și creștere a celulelor (efect întâlnit și după tratamentul semințelor);
- Asigură cicatrizarea rănilor;
- Fructele sunt mai mari și uniforme;
- Pulpa este mai fermă;
- Crește conținutul de zahăr;
- Culoarea este mai intensă;
- Previne căderea fructelor;
- Reduce efectul înghețului (frigului);
- Mărește rezistența naturală la infestări cu viroze, bacterioze, micoze.
COMPOZIȚIE KERAMIN K:
- Aminoacizi liberi: 14,00%
- Total Azot (N): 3,70%
- Azot organic (N): 1,90%
- Azot amoniacal (N): 1,80%
- Oxid de Potasiu solubil în apă (K2O): 6,00%
- Cupru solubil în apă (Cu): 0,07%
- Cupru chelatat cu EDTA: 0,07%
- Fier solubil în apă (Fe): 0,10%
- Fier chelatat cu EDTA: 0,10%
- Mangan solubil în apă: (Mn) 0,05%
- Zinc solubil în apă (Zn): 0,07%
- Zinc (Zn) chelatat cu EDTA: 0,07%
APLICARE ȘI DOZARE KERAMIN K:
2,5 - 5 l/ha în funcţie de cultură.
Momentul aplicării: de la formarea fructelor, de mai multe ori pe parcursul creșterii acestora.
ATENȚIONĂRI:
- În cazul amestecării cu alte produse, înaintea aplicării tratamentului efectuați un test de compatibilitate fizică. Dacă soluția floculează, nu efectuați combinația respectivă;
- Citiți cu atenție instrucțiunile de pe etichetă;
- Orice nerespectare a indicațiilor de utilizare poate duce la diminuarea eficacității produsului sau la eșec.
CONDIȚII DE PĂSTRARE:
Temperatura de depozitare să fie mai mare de 5°C, departe de lumina directă a soarelui, în ambalajul original.