Equilibrium este un biostimulator de fructificare complex, ideal pentru perioada de formare si dezvoltare a fructelor prin efectul de echilibru creat. Ajuta la obtinerea unui numar mai mare de fructe, de dimensiune uniforma.
BENEFICII EQUILIBRIUM:
- Creste gradul de fructificare si de umplere a fructului prin mobilizarea si translocarea rezervelor plantei catre organele in formare;
- Mentine echilibrul hormonal al plantei în perioadele critice de dezvoltare și creștere a fructelor;
- Contribuie la recuperarea rapida a culturilor dupa situatii de stres;
- Productii mai mari, usor vandabile: mai multe fructe mari, de calibru uniform.
MOD DE ACȚIUNE EQUILIBRIUM:
Equilibrium este un biostimulator pentru aplicari foliare cu un continut ridicat in L-aminoacizi liberi de origine animala obtinuti prin hidroliza enzimatica, polizaharide (cum ar fi acidul alginic sau manitolul, printre altele) si betaine, obtinute dintr-un extract atent selectionat din alga marina Ascophyllum nodosum.
Actiunea sinergica a acestor componente are ca efect un mai bun echilibru fitohormonal al plantei in perioadele critice de dezvoltare si crestere a fructelor, optimizand astfel procesele de diviziune celulara si mobilizarea resurselor nutritionale catre organele in formare.
MOD DE UTILIZARE EQUILIBRIUM:
Equilibrium este produsul ideal pentru cresterea gradului de fructificare, dar si pentru obtinerea unui bun echilibru intre numarul de fructe formate si calibrul acestora, fiind recomandat in special in perioadele de formare si crestere a fructelor.
Este, de asemenea, recomandat a se aplica Equilibrium si in alte situatii de stres (seceta, arsita, inghet, salinitate, etc), pentru o recuperare rapida a plantelor si mentinerea calitatii productiei.
COMPOZIŢIE CHIMICĂ EQUILIBRIUM:
Aminograma: ASP, GLU, SER, HIS, GLY, THR, ARG, ALA, TYR, VAL, MET, PHE, ILE, LEU, LYS, PRO, CIS, TRP.
Substanta | Concentratie |
L-Aminoacizi liberi |
15% |
Extract de alge marine (Ascophyllum nodosum) |
10% |
din care Acid alginic |
1,5% |
din care Manitol |
0,5% |
Azot total |
3,5% |
Azot organic |
3,0% |
Potasiu solubil in apă |
2,5% |
RECOMANDĂRI DE APLICARE LA PRINCIPALELE CULTURI AGRICOLE
CULTURA AGRICOLA | MOMENTUL APLICĂRII | DOZA RECOMANDATĂ LA O SINGURĂ APLICARE |
Cereale păioase |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Porumb |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Floarea soarelui |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Rapiţă |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Soia |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Sfeclă de zahăr |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Cartof |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |
Mazăre |
Momentele critice specifice culturii sau în situații de stres |
2,0 – 3,0 L/ha |